paalPål Christian Iversen

Pål Christian startet Pci bilformidling as i 2000. Han har mange år i dekk og bilbransjen og drev Påls dekkservice fra 1990-1995, før han startet hos Opel i Bærum hvor han jobbet med bilsalg i 5 år.

Så etter et kort opphold som selger på Tronrud bil, ble Pci Bilformidling as det neste steget i 2000. Pål har lang fartstid i motorsportmiljøet både innenfor rally og crosskart og rally sporten dyrkes fortsatt aktivt.

I dag er Pål daglig leder/salgssjef hos Pci bilformidling as. Han er opptatt av god service og har stor glede i sitt arbeid med bil, to gode forutsetninger i denne bransjen.


janJan Thorsen

Jan startet i Pci Bilformidling as i 2006. Han har vært klargjøringssjef frem til våren 2014, men nå går han inn i stillingen som kundemottaker på verkstedet.

Jan har dyrket bil interessen siden han var ung, gjennom mange år med bilcross og mye skruing. Jan har også bevist at han er en meget god kundebehandler som vi tror kundene våren vil sette pris på og møte i kundemottaker for vårt verksted.


 

piotrPiotr Zalewski

Piotr kommer fra Polen og begynte hos Pci Bilformidling as i 2009. Piotr er norsktalende og er vår Webasto ansvarlig. Han har alle kurs som er mulig å få innen Webasto montering og reparasjoner.

Piotr har også mange års erfaring som mekanikker fra Polen, men har dessverre aldri fått tatt fagbrevet i Norge. Han vil nå få muligheten til å bli lærling hos Pci Bilformidling as slik at han kan få fagbrevet i et yrke som han trives godt i.


 

christerChrister Fredriksen

Christer begynte hos Pci bilformidling as våren 2014 som teknisk leder. Christer har jobbet med bil i 24 år og tok fagbrev i 1993. Han jobbet 2 år ved Suzuki i Oslo før han flyttet til Hønefoss og startet hos Ford hvor han var i 6 år. Deretter har Christer jobbet hos Ringerike Bilsenter i 10 år og fått bred erfaring på Opel og Nissan. Han ble kåret til Norges beste Nissan tekniker i 2012 og er sertifisert for arbeid på aircondition anlegg og i forhold til nye regler for EU-kontroll. Vi er glade for og ha Christer og hans erfaring med på laget.


 

mortenMorten Edvinsen

Morten begynte hos Pci bilformidling as som assisterende teknisk leder/mekaniker våren 2014. Han har 16 års erfaring som mekaniker på lettere kjøretøy. Tidligere har han jobbet 3 år som mekaniker på Hønefoss Auto som var merke forhandler på Ford og 13 år som mekaniker på Storgata bil i Hønefoss, som er et uavhengig verksted hvor han har skrudd mange bilmerker. Vi er glad for og ha med en så rutinert mekaniker som Morten med på laget.


 

manglerAnita Farnia Lilleland

Anita Farnia Lilleland er vår regnskapsfører.